Ahli Pembantu Makmal

Monday, April 2, 2012

hahah lama betol tak update blog
sapa yang BW mest tension kn eheheh
sabtu ri tuh hencek tunang dtg
hoyeahhh so dating la kn
kul 9.30 da kuar dating
awal betul sopink komplek pun tak buka lagi
nasib la wayang da buka beli tiket dulu 
lepas beli tiket bekpes then jalan2 sambil cuci mata
first sumpah tak tau nak sopink apa
sebab suma da ada..ye la kn rajin wat stock
perkara pertama mula2 dating nak photoshoot tapi tak da idea lak
pas 2 da dekat pukul 7ptg bru la cri dan jumpa tempat yang mcm ok la
kat island xtau kat ne nk photoshoot
tapi balik seberang pun xtau kt ne nk photoshoot lgpun da lewat time 2 
ingt nk blik sblm maghrib tapi terlajak lak
 jom tgk pic yg sempat ambk ptg tuh
cikit je la da lewat huhuuh




dua2 pic atas nih kat KTM butterworth
kat sni da 2 je pic sbb xda idea nk snap pic
kecian kn..sori x ambk jurugambr just kawan  hencek tunang yg tlg snapkn



















sume pic atas nih kat tepi laut nak ke penang port...
hahah nasib bek x kna langgaq ngn ketapi
hencek tunang la yg paling cuak skali



 last skali thanx kat kawan hencek tunang nih sbb tlh snap pic kn
hohoh esok hencek tunang konvo
excited nk p hokey :)))


p/s : thanx pada umi sbb review sal dress tunang dia dlu...sgt chantek okies...sila la ke blog dia
tuan blog pun chantek...auu 

2 comments:

My Life's Journey said...

Hihi sedap2 kita fokus baca entri dia umi terkejut ..trm kasih cayang ..wahhh terharu umi dear selitkan nama umi ..tepuk2 sayang ..umah2!!!

best jugak gambar2 dear dgn en.tunang .. dapat digunakan untuk buat photobooth tau :) .. sweet ..yang paling umi suke time dear duduk kat keretapi tu .. natural sangat ..nampak mesra :)

My Life's Journey said...

Mat pagi dear ..wahhh lama betul dear tak update blog ..kemanakah menghilang dear ni huhu

Post a Comment