Ahli Pembantu Makmal

Saturday, March 24, 2012

pre wedding dan post wedding

ok fine lama tak update blog
sapa yg BW mesti da jemu sebab takda story baru
aish bz sangat2 sampai tak sempat update blog 
tapi sempat la BW heheh tapi tak tinggal jejak pun
ok pre wedding dan post wedding selalu untk orang yang rancang nak kawen dan da kawen
sebagai untuk kenangan gitu
 i pun nak kawen tapi lambat lagi lah...
sekarang tengah dalam persiapan pe yang patot
opsss tarikhnye rahsia la dulu ahakzz
ok wat title nih sebab i ngn hencek tunang pening nak wat pre or post wedding
ok jom reveiw pre wedding n post wedding nye pic yg i rasa mcm suka sangat

Pre Wedding Pic

1)

2)
sumber google

3)
sumber google

ok nih je la pre wedding yang jumpa n macam menarik view dia

Post Wedding Pic

Bienda dan pasangan


yusry dan lisa surihani



ok cukup lah pic bnyk nih kang bnyk2 jemu lak
tapi siyez tak tau nak wat pre or post wedding
kalo ikot kn nk wat dedua tapi kena tanya hencek tunang lah dulu


5 comments:

My Life's Journey said...

wahhhh best ni :) .. tak pe dear ..dear tanya dulu ..best jugak kalau buat pre wedding nie ..chayok!!

SYIRA RAHIM said...

cantik-cantik semuanya :-)

My Life's Journey said...

Mat pagi dear .. gah buat pe tu? harap persiapan dear berjalan dengan lancar ..amin2 :)

c'axoera ヅ said...

dah jadi trend nowadays pre-wedding ni kann

My Life's Journey said...

Mat pagi cayang ..uuuu lamanya tak de entri baru ..mesti nia bz ni :(

Post a Comment