Ahli Pembantu Makmal

Thursday, January 13, 2011

tetttttttttttttttttttttttttttttt

salam  hyeeeeeeee :)))))))))))
wah len mcm je tajuk aku kali ni
ye la bkn pe mereng sekejap brsama  kinder bueno :)
mmg aku mereng pun tyme ni..
bnygkn lam 1 ari bnyk tmpt aku ley jelajah...
KEDAH N PENANG,, woooo ni let tour kedah ke  penang or so wat
tp ni mmg keje aku tiap2 ari selasa n jumaat
sp yg add aku kat FB ri 2 tau la kontroversi sal kete ngn boss aku
da ke patot kn boss aku 2..
pergh dahsyat tol...smp wat perkara 2 ke lam meeting...
so ri ni pepagi ag aku da ke  kilang...sbgai pekerja yg baik melawat owg bawahn dia
ceh ayat cm aku ni boss je kn...padahal cleaner je
hahahahah :))
em da settle kat  kilang balik opis...fuhh lega gila...
si comt tanpa makeup
sesaja ltk pic ni mereng kn
so pas  hbs kat opis jenjelan lak kat telesco...
nk cri tali nk ltk touch kad aku..
aku kn ganas bwu je beli da pts...
so aku kna gna tali kapal je gntg kat leher aku
xpa nant aku mtk ngn papa aku ye..
em sume x pnh tgk staff yg mereng cm aku kat opis
trmsk papa aku...so nk tnjukla
knl2 ngn dia...tp  sowipic low kualiti
curik2 snap pic :))jaat x???
ni la kak mala
x jelas kn pic dia...umr sis ni da 30 taun tp ska ckp bwu msk alam remaja
hbs aku lak bwu merangkak la kn :))
hahahah kn mereng gak 2 cm aku...
blik dri telesco kai mask ..jga muka la WANIE..
da busuk n buwuk da...
2 la jgn mls...nant nek wrinkle  bwu nk nyesal tau
nk beli supplement la :))
k la smg enjoy :))
bubye

2 comments:

Mr. TN_SkY said...

Tour to Kedah?? aha..xckp..leh smbut kt sna ahaah :p just joking..aa..gud luck in ur work k? hehe

HANYA ORANG GILA YANG BERFACEBOOK???

mirahashime said...

ape yang x jadi sayang?

Post a Comment